Asbestikartoitukset

Tähtiremontit tarjoaa asbestikartoituksia luotettavasti, puolueettomasti ja edullisesti Helsingin, Turun, Tampereen, Lahden ja Jyväskylän alueella.

Tältä sivulta löydät lisätietoa asbestista. Kun tarvitset kartoituksen, soita p. 040 129 1000 tai tilaa kartoitus tästä.

asbesti199

Miksi asbestikartoitus pitää teettää?

Asbestilainsäädäntö uudistui vuonna 2016. Tämä laki velvoittaa teettämään asbestikartoituksen kaikkiin ennen vuotta 1994 valmistuneisiin rakennuksiin aina ennen purku- ja remonttitöiden aloittamista purettavien rakenteiden osalta.

Missä asbestia on käytetty ja miksi?

Asbestia on käytetty mm. laattojen sauma- ja kiinnityslaasteissa, liimoissa, tapettiliistereissä, putkistoeristeissä, lattiapinnoitteissa, maaleissa sekä vesikatto-ja julkisivumateriaaleissa.

Asbestia käytettiin, koska siinä on hyvät palonkesto-ominaisuudet ja se on hyvä lämmön-ja sähköneriste ja parantaa tilojen akustisia ominaisuuksia. Sen terveyshaitat havaittiin vasta paljon myöhemmin, joten erityisesti 1920-1990 välillä tehdyissä rakennuksissa sitä on käytetty huoletta. Vasta vuoden 1994 jälkeen asbestia ei ole saanut enää käyttää.

Milloin on tehtävä asbestikartoitus?

Jos rakennus on rakennettu ennen vuotta 1994 ja suunnittelet esimerkiksi

  • keittiö- tai kylpyhuoneremonttia
  • lattiaremonttia, jonka yhteydessä poistat muovimattoa
  • rakenteiden purkamista (esimerkiksi väliseinän)
  • seinien tapetointia

Miksi tilata kartoitus Tähtiremonteilta?

Nopea palvelu

Ammattitaitoiset kartoittajat saat tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Parhaimmillaan asbestinäytteiden tulokset voit saada jo samana päivänä kartoituksen tilaamisesta.

Tähtiremontit - Avaimet käteen remontti

Puolueeton

Teemme ainoastaan asbestikartoituksen ja/tai huoneistoremontin. Itse asbestipurut ulkoistamme niihin erikoistuneille luotettaville yrityksille. Näin voitte olla varmoja tulosten puolueettomuudesta.

Luotettava laboratorio

Kaikki näytteemme analysoi luotettava FINAS akkreditoitu Tampereen asbesti- ja kuitulaboratorio Oy.

Tähtiremontit - Avaimet käteen remontti

Remontin kustannusarvio

Mikäli itse et halua remonttia toteuttaa tai vielä mietit remontin toteuttajaa, niin saat samalla käynnillä remonttisi kustannusarvion avaimet käteen -periaatteella toteutettuna.

Mitä asbestikartoitus sisältää?

Asbestikartoituksemme sisältää kartoituskäynnin kohteessa, yhden näytteenoton sekä näytteen analysoinnin akkreditoidussa laboratoriossa ja asbestikartoitusraportin.

Asbestikartoituksen hinta on 199€. Lisänäytteiden hinta on 80€/kpl.

asbesti199

Tähtiremontit toteuttaa asbestikartoitukset Helsingin, Turun, Tampereen, Lahden ja Jyväskylän alueilla.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä