Asbestikartoitukset

Tähtiremontit tarjoaa asbestikartoituksia luotettavasti, puolueettomasti ja edullisesti Helsingin, Turun, Tampereen, Lahden ja Jyväskylän alueilla.

Tältä sivulta löydät lisätietoa asbestista. Kun tarvitset kartoituksen, soita p. 040 129 1000 tai tilaa kartoitus tästä.

asbesti199

Miksi asbestikartoitus pitää teettää?

Asbestilainsäädäntö uudistui vuonna 2016. Laki velvoittaa teettämään asbestikartoituksen kaikkiin ennen vuotta 1994 valmistuneisiin rakennuksiin aina ennen purku- ja remonttitöiden aloittamista purettavien rakenteiden osalta.

Missä asbestia on käytetty ja miksi?

Asbestia on käytetty mm. laattojen sauma- ja kiinnityslaasteissa, liimoissa, tapettiliistereissä, putkistoeristeissä, lattiapinnoitteissa, maaleissa sekä vesikatto- ja julkisivumateriaaleissa.

Asbestia käytettiin, koska siinä on hyvät palonkesto-ominaisuudet, se on hyvä lämmön- ja sähköneriste ja se parantaa tilojen akustisia ominaisuuksia. Sen terveyshaitat havaittiin vasta paljon myöhemmin, joten sitä on käytetty erityisesti vuonna 1920–1990 tehdyissä rakennuksissa. Vasta vuoden 1994 jälkeen asbestia ei ole saanut enää käyttää.

Milloin on tehtävä asbestikartoitus?

Asbestikartoitus on tehtävä, jos rakennus on rakennettu ennen vuotta 1994 ja suunnittelet esimerkiksi

  • keittiö- tai kylpyhuoneremonttia
  • lattiaremonttia, jonka yhteydessä poistat muovimattoa
  • rakenteiden, kuten väliseinän, purkamista
  • seinien tapetointia.

Miksi tilata kartoitus Tähtiremonteilta?

Nopea palvelu

Saat ammattitaitoisen kartoituksen tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Parhaimmillaan asbestinäytteiden tulokset voi saada jo samana päivänä kuin kartoitus on tilattu.

Tähtiremontit - Avaimet käteen remontti

Puolueeton

Teemme ainoastaan asbestikartoituksen ja/tai huoneistoremontin. Itse asbestipurut ulkoistamme niihin erikoistuneille luotettaville yrityksille. Näin voitte olla varmoja tulosten puolueettomuudesta.

Luotettava laboratorio

Kaikki näytteemme analysoi luotettava FINAS-akkreditoitu Tampereen asbesti- ja kuitulaboratorio Oy.

Tähtiremontit - Avaimet käteen remontti

Remontin kustannusarvio

Mikäli et halua remontoida itse tai vielä mietit remontin toteuttajaa, saat samalla käynnillä remonttisi kustannusarvion avaimet käteen -periaatteella toteutettuna.

Mitä asbestikartoitus sisältää?

Asbestikartoituksemme sisältää kartoituskäynnin kohteessa, yhden näytteenoton sekä näytteen analysoinnin akkreditoidussa laboratoriossa ja asbestikartoitusraportin.

Asbestikartoituksen hinta on 199€. Lisänäytteiden hinta on 80€/kpl.

asbesti199

Tähtiremontit toteuttaa asbestikartoitukset Helsingin, Turun, Tampereen, Lahden ja Jyväskylän alueilla.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä