Keittiöremontti avaimet käteen-palveluna!

Tähtiremontit toteuttaa keittiöremonttisi sujuvasti ja huolella, oli tarpeesi ovien vaihto tai kokonaan uuden keittiön rakentaminen. Palvelemme sinua kokonaisvaltaisesti alun suunnitteluvaiheesta aina viimeiseen silaukseen saakka. Ota yhteyttä lähimpään myyjäämme Helsingin, Turun, Tampereen, Lahden tai Jyväskylän alueella tai pyydä maksuton kustannusarvio yhteydenottolomakkeella.

Keittiöstäsi kodin sydän

Suunnittelemme yhdessä keittiön, jossa kaikki toiminnot ja tilantarve on otettu huomioon unohtamatta tunnelmaa ja viihtyisyyttä. Valitse kaapistot, työtasot, välitilalevyt ja muut yksityiskohdat mielesi mukaan.

Tähtiremonttien kanssa aikataulu ja budjetti pitävät. Monen vuoden kokemus takaa sujuvan työskentelyn sekä korkealaatuisen lopputuloksen. Katso tästä kuinka olemme onnistuneet keittiöremonteissamme.

Keittiö toiveidesi mukaan!

Autamme suunnittelemaan unelmiesi keittiöremontin kuuntelemalla tarkasti toiveesi ja tarpeesi. Neuvomme mitä asioita on hyvä ottaa huomioon, kun suunnittelet kaappien ja valojen paikkaa tai valitset sopivaa työtasoa ja vetimiä.

Ilmoitamme puolestasi muille remontista

Teemme puolestasi taloyhtiön tarvitsemat remontti-ilmoitukset taloyhtiön hallitukselle tai isännöintiyritykseen. Naapurisopua kunnioittaen ilmoitamme myös naapureille remontista ja kerromme millä aikavälillä remontti tehdään.

Huolellisella työllä parhaaseen lopputulokseen

Ammattitaitoiset mittamiehet mittaavat keittiösi tarkasti ennen remontin aloittamista. Näin saadaan lähtökohdat millilleen oikein. Asunnossa siirrämme ja suojaamme huonekalusi uudistettavasta tilasta. Puramme varoen vanhan ja luomme tilalle huolellisesti uutta.

Kaunis, siisti ja toivottu lopputulos

Tarkan suunnittelun, mittauksen ja hyvän ammattitaidon ansiosta me pysymme aikataulussa ja budjetissa. Remontin valmistuttua siistimme keittiön ja tarkastamme työn jäljen yhdessä kanssasi. Toimitamme selvityksen tekemistämme töistä kotitalousvähennystä varten. Ole hyvä, uusi keittiö on sinun!

Tähtiremontit toteuttaa unelmiesi keittiöremontin Helsingin, Turun, Tampereen, Lahden ja Jyväskylän alueilla.