Lattiat ja kodin pinnat

Oli toiveesi lattioille ja seinille hillittyä tai rohkeaa, modernia tai perinteistä – Tähtiremontit tekee työn huolellisesti pohjatöistä listojen viimeistelyyn. Huomaat laadukkaan työmme vielä vuosien päästä. Ota yhteyttä lähimpään myyjäämme Helsingin, Turun, Tampereen tai Lahden alueella tai pyydä maksuton kustannusarvio yhteydenottolomakkeella.

Suurien pintojen päivityksellä suuri muutos kotiisi

Lattiaremontti on kodin pintaremonteista tärkeimpiä, ja se vaikuttaa niin asumismukavuuteen kuin kiinteistön arvoon. Tähtiremontit asentaa laminaatit, laatat, parketit ja muut lattiapäällysteet nopeasti ja huolellisesti. Hoidamme ammattitaidolla myös vanhan parketin hionnan tai maalauksen. Katso tästä, kuinka olemme onnistuneet lattia- ja pintaremonteissamme.

Pienillä asioilla voi olla iso vaikutus siihen, miten kodissa viihtyy. Keittiön seinän maalaaminen raikkaan valkoiseksi, tunnelmallisen tapetin laittaminen makuuhuoneeseen tai pukuhuoneen panelointi voivat tehdä suuren eron. Tähtiremontit maalaa, tapetoi, paneloi ja pinnoittaa laadukkaasti kaikki kotisi seinäpinnat toiveidesi mukaan.

Kumppaneinamme kotisi uuden ilmeen luomisessa ovat tunnetut ja luotettavat maali- ja tapettitoimittajat sekä lattiamerkit.

Hyvällä suunnittelulla pääsemme parhaaseen lopputulokseen

Vahvalla tuotetietoudella autamme sinua löytämään oikeat ja miellyttävät valinnat kodin haastaviinkin paikkoihin. Haluamme, että lopputulos lisää asumisviihtyvyyttä sekä nostaa kiinteistön arvoa.

Pintaremonttiin investoiminen kannattaa

Ammattitaidolla tehty pintaremontti ei vaadi suuria ponnistuksia, mutta vaikuttaa kodin viihtyvyyteen paljon. Pintaremontilla saadaan kotiisi nopeasti uusi, asujaa kuvastava tunnelma. Yhdenkin huoneen pintaremontti vaikuttaa koko asunnon myyntiarvoon.

Kaunis, siisti, kestävä ja toivottu lopputulos

Tarkan suunnittelun, mittauksen ja hyvän ammattitaidon ansiosta me pysymme aikataulussa ja budjetissa. Remontin loputtua siistimme remontoidut tilat ja tarkastamme työn jäljen yhdessä kanssasi. Toimitamme selvityksen tekemistämme töistä kotitalousvähennystä varten.

Tähtirahoituksella joustavasti maksuaikaa remonttia varten

Rahoituksen remontillesi hankit kätevästi verkossa ajankohdasta riippumatta – ilman takauksia. Voit hakea rahoituspäätöksen toivomallesi summalle sekä takaisinmaksuajalle jopa ennen yhteydenottoa myyjääsi. Helppo tapa saada juuri sinulle sopiva rahoitusratkaisu! Tutustu tästä Tähtirahoitukseen.

Tähtiremontit toteuttaa unelmiesi sisäremontin Helsingin, Turun, Tampereen ja Lahden alueilla.