Sauna- ja kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti onnistuu Tähtiremonttien kanssa turvallisesti ja huolettomasti. Vankalla kokemuksella teemme uusien pintojen mittatarkan viimeistelyn ja kalusteiden asennuksen. LVI- ja sähkötöissä käytämme luotettavia yhteistyökumppaneita. Kylpyhuone- ja saunaremontin avaimet käteen -hintaan sisältyy aina asbestiturva, jolloin asiakkaan ei tarvitse huolehtia mahdollisista haitta-aineen purkutöistä aiheutuneista kustannuksista. Ota yhteyttä lähimpään myyjäämme Helsingin, Turun, Tampereen, Lahden tai Jyväskylän alueella tai pyydä maksuton kustannusarvio yhteydenottolomakkeella.

Toteuta unelmiesi sauna ja kylpyhuone

Kartoitetaan yhdessä kylpyhuoneesi tilanne, pyydä meiltä maksuton suunnittelukäynti!  Suunnitellaan yhdessä täydellinen kylpyhuone juuri sinulle. Tähtiremontit tarjoaa monipuolisia ja tilan hyödyntäviä säilytysratkaisuja, ja osaamme tehdä pieniä ihmeitä valaistusratkaisuilla. Katso tästä, kuinka olemme onnistuneet sauna- ja kylpyhuoneremonteissamme.

Kylpyhuonekalusteemme on suunniteltu kestämään käyttöä ja kosteutta. Kodin tyylistä ei tarvitse luopua näissäkään tiloissa, vaan voit valita mieleisesi pinnat laajasta valikoimasta.

Hyvällä suunnittelulla pääsemme parhaaseen lopputulokseen

Suunnittelemme yhdessä kanssasi unelmiesi kylpyhuoneen ja saunan. Me tiedämme kosteidentilojen haasteet ja vaatimukset, ja pidämme huolen, että valitsemasi materiaalit tulevat kestämään aikaa ja kulutusta.

Ammattilaisen kädenjälki näkyy

Ammattitaitoiset mittamiehet mittaavat kylpyhuoneesi ja saunasi tarkasti ennen remontin aloittamista, että saadaan lähtökohdat millilleen oikein. Omat ammattilaisemme tekevät suuren osan työstä, mutta tarpeen tullen käytämme LVI- ja sähkötöissä luotettavia yhteistyökumppaneita.

Kaunis, siisti, kestävä ja toivottu lopputulos

Tarkan suunnittelun, mittauksen ja hyvän ammattitaidon ansiosta me pysymme aikataulussa ja budjetissa. Remontin loputtua siistimme remontoidut tilat ja tarkastamme työn jäljen yhdessä kanssasi. Toimitamme selvityksen tekemistämme töistä kotitalousvähennystä varten. Nautinnollisia kylpyhetkiä!

Tähtirahoituksella joustavasti maksuaikaa remonttia varten

Rahoituksen hankit verkossa kätevästi remontillesi ajankohdasta riippumatta – ilman takauksia. Rahoituspäätöksen toivomallesi summalle sekä takaisinmaksuajalle voit hakea jopa ennen yhteydenottoa myyjääsi. Kaikki tämä mahdollistaa helpon tavan tarjota juuri sinulle sopivaa rahoitusratkaisua. Tutustu lisää tähtirahoitukseen.

Tähtiremontit toteuttaa unelmiesi sauna- ja kylpyhuoneremontin Helsingin, Turun, Tampereen, Lahden ja Jyväskylän alueilla.