Väliovet ja säilytysratkaisut

Kaipaako kotisi uusia väliovia tai mutkattomuutta arkeen? Tähtiremontit asentaa ja toimittaa laadukkaat väliovet ja säilytysratkaisut toiveidesi mukaan. Ota yhteyttä lähimpään myyjäämme Helsingin, Turun, Tampereen, Lahden tai Jyväskylän alueella tai pyydä maksuton kustannusarvio yhteydenottolomakkeella.

Pienillä muutoksilla suuri vaikutus

Väliovet ovat nimensä mukaisesti huoneiden välissä olevia sisäovia, jotka ovat näkyvä osa kodin sisustusta. Me autamme sinua valitsemaan ovet, jotka ovat esteettisesti miellyttävät ja palvelevat toivotulla tavalla kodin eri tiloissa. Tähtiremonttien omat työntekijät asentavat väliovet. Laadukkaat väliovet toimittaa Swedoor ja Arswood Oy.

Toimivat säilytysratkaisut pitävät tavarat kurissa mutta käden ulottuvilla. Kaappien sisäosat ja ovien mallit voit valita tarpeesi mukaan. Hyvät ja moitteettomasti toimivat kaapinovet sulautuvat tilaan silmää häiritsemättä tai toimivat komeana katseenkiinnittäjänä.

Oikeanlaisilla ratkaisuilla mutkattomuutta arkeen

Sekä väliovissa, että säilytysratkaisuissa autamme sinua toteuttamaan toiveesi. Me tiedämme mitä haasteita voi kodissasi olla, ja me pystymme ratkaisuillamme luomaan pieniä ihmeitä.

Tähtiremontilla on 2 vuoden laajennettu takuu

Ammattitaitoiset mittamiehet mittaavat uuden kaappisi tai välioven paikan ja näin varmistavat, että työ saadaan tehtyä kerralla oikein. Tarkan suunnittelun, mittauksen ja hyvän ammattitaidon ansiosta me pysymme aikataulussa ja budjetissa.

Tähtiremontit toteuttaa unelmiesi sisustusremontin Helsingin, Turun, Tampereen, Lahden ja Jyväskylän alueilla.